Fantasy Island: Buďte opatrní, co si přejete!

Na Valentýna vstoupí do kin film odehrávající se na ostrově, kde jakékoli fantazie ožívají. Bohužel ne tak, jak byste si asi přáli. Studio Sony nedávno zveřejnilo upoutávku na Fantasy Island, a tudíž… Trailer na chystaný horor je tady!

Snímkem Fantasy Island se studio Blumhouse pokusí navázat na úspěch, který zaznamenal vloni uvedený hororový remake/sequel Halloween. Ten se totiž setkal s překvapivě pozitivní odezvou jak ze strany diváků, tak kritiků.

Ač se zmíněné studio do té doby zaměřovalo hlavně na původní horory (namátkou třeba Uteč, Rozpolcený, či Všechno nejhorší), právě Halloween znamenal překvapující výjimku z pravidla. O čem tedy Fantasy Island pojednává?

Původní seriál byl vysílán v letech 1977 – 1984. Na ten následně krátce navázal seriálový reboot v letech devadesátých. Příběh se točí okolo záhadného tropického rezortu, který svým návštěvníkům slibuje splnění jejich nejtajnějších snů a přání. Ta se však mění v nejhorší noční můry. Seriál sice nebyl vyloženě hororový, základní myšlenku pro přetvoření do tohoto žánru by však rozhodně měl. S novým filmem vše jistě dostane mnohem temnějších odstínů. Ostatně, posuďte sami níže…

Režie snímku se zhostil Jeff Wadlow (Vadí nevadí), jenž se podílel i na scénáři s dvojicí v podobě Jillian Jacobsové a Christophera Roache. Fantasy Island má premiéru na příštího Valentýna, to jest 13. února 2020.

V hlavních a vedlejších rolích se představí Maggie Q, Portia Doubleday, Lucy Hale, Kim Coates, Michael Rooker, Michael Peña, Charlotte McKinney, Ryan Hansen, Jimmy O. Yang, Parisa Fitz-Henley, Austin Stowell, Evan Evagora, a další.