American Hunt: Lovecká sezóna zahájena aneb zachraň se, kdo můžeš

Poté, co filmová společnost Blumhouse zrušila svůj nadcházející hororový thriller The Hunt, po vypuštění prvního traileru je zjevné, že se konkurenční studio High Octane Pictures rozhodlo přijít s něčím podobným a neméně krvavým. Trailer dává na tuto otázku jasnou odpověď…

Skupina přátel je znenadání rozdělena poté, co se dostane do šílené pasti dvou profesionálních lovců lidí. Získají pouhých deset minut náskok, snaží se i za tak krátkou dobu utéct co nejdál a co nejlépe se schovat. Po uplynutí deseti minut začíná krvavý lov bez slitování. Na rozdíl od zrušeného snímku je tento film méně politický a jde v něm převážně o spolupráci mezi přáteli a společnou záchranu.

Režisér filmu Aaron Mirtes má za sebou již dva horory. V roce 2017 natočil Clowntergeista, který nebyl úplně vřele přijat hororovými fanoušky. Tím druhým je Curse of the Nun z minulého roku, jenž byl přijat daleko lépe. American Hunt by se dle traileru mohl stát však jeho nejúspěšnějším snímkem. I když zde chybí hvězdná jména jako Emma Roberts nebo Hilary Swank, které si měly zahrát ve zrušeném filmu The Hunt, obsazení nabídne zkušené seriálové herce Lacy Hartselle, Allison Shrum nebo Taylora Novaka.

Snímek vychází v digitální verzi a na americkém DVD již 3. prosince 2019.