Nejočekávanější filmy nadcházející zimy

Co čeká filmové fanoušky mezi prosincem a únorem příštího roku? Vybrali jsme šestnáct očekávaných kousků, které by měli vidět na velkém plátně.

Jumanji: Další level

Martha, Bethany a Fridge se vracejí zpět do hry, aby našli Spencera, který záhadně zmizel. Zjistí však, že se hra změnila, a že přežít ve světě Jumanji bude mnohem náročnější. Jumanji už totiž není jen džungle, jsou to i rozpálené pouště či zasněžená pohoří plné nových nebezpečných nástrah.

Premiéra: 5. prosince 2019 | Trailer ZDE

Star Wars: Vzestup Skywalkera

Lucasfilm a režisér J.J. Abrams znovu spojují síly, aby diváky vzali na epickou výpravu do předaleké galaxie ve filmu Star Wars: Vzestup Skywalkera. Ve strhujícím závěru stěžejní Ságy Skywalkerů se zrodí nové legendy a odehraje se konečný boj za svobodu galaxie.

Premiéra: 19. prosince 2019 | Trailer ZDE

Pod vodou

Příběh sleduje podmořskou posádku vědců, která se po zemětřesení ocitá v ohrožení života. Jejich laboratoř je v troskách a jedinou šancí na přežití, je dostat se nad 11 km vzdálenou hladinu. Naneštěstí, pod zemským povrchem se probudilo cosi živého, co touží po jejich krvi.

Premiéra: 9. ledna 2020 | Trailer ZDE

Na nože

Satirická krimi komedie Na nože zábavným způsobem ukazuje, jak může dopadnout vyšetřování záhadného úmrtí autora tajemných detektivních příběhů, když jsou všichni v jeho blízkosti podezřelí. Svérázný detektiv Daniel Craig pojme řešení případu po svém a vyšetřování každého člena této excentrické rodiny se ukáže býti složitější, než se zpočátku zdálo. V napínavém detektivním příběhu, v duchu nejlepší tradice Agathy Christie, rozehrají herecký koncert Chris “Captain America” Evans, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, a Don Johnson.

Premiéra: 9. ledna 2020 | Trailer ZDE

Cats

Příběh se odehrává na legendárním kočičím bále, který se odehrává jednou ročně a jedna vybraná kočka na něm vždy dostane šanci na nový život. Volbu provádí ta nejstarší z nich, pravidla zná snad jen ona, ale všichni se snaží, co jim schopnosti a síly stačí, aby se právě oni stali těmi vyvolenými.

Premiéra: 9. ledna 2020 | Trailer ZDE

Mizerové navždy

Mizerové Mike Lowrey (Will Smith) a Marcus Burnett (Martin Lawrence) jsou zpátky a před nimi poslední společná jízda.

Premiéra: 16. ledna 2020 | Trailer ZDE

Dolittle

Příběh výjimečného muže, pozoruhodného zejména tím, že si mnohem víc než s lidmi rozuměl se zvířaty. A to doslova. Náš doktor Dolittle ovšem není nudný veterinář, nýbrž stoprocentní dobrodruh, po jehož boku se nelze nudit.

Premiéra: 16. ledna 2020 | Trailer ZDE

Králíček Jojo

Režisér Taika Waititi přichází se svým osobitým stylem humoru ve svém novém filmu Králíček Jojo, satiře z druhé světové války. Jojo (Roman Griffin Davis) je malý německý chlapec, kterému se pohled na svět převrátí vzhůru nohama, když zjistí, že jeho matka (Scarlett Johansson) skrývá v podkroví mladou židovskou dívku (Thomasin McKenzie). S pomocí svého imaginárního přítele, idiotského Adolfa Hitlera (Taika Waititi), musí Jojo čelit i svému zaslepenému nacionalismu.

Premiéra: 23. ledna 2020 | Trailer ZDE

1917

Děj snímku 1917 pojednává o nemožné misi, kterou mají dva mladí vojáci dosáhnout. Schofield (George MacKay) a Blake (Richard Madden) budou muset infiltrovat nepřátelskou linii a vyslat spojeneckým silám tajnou zprávu. Od úspěchu jejich mise bude záležet na životě vojáků, kterým hrozí, že padnou do pasti připravené od nepřítele.

Premiéra: 23. ledna 2020 | Trailer ZDE

Malé ženy

Autorka a režisérka Greta Gerwigová (Lady Bird) vytvořila Malé ženy, které čerpají z klasického románu a díla Louisy May Alcottové, a zároveň se v autorčině alter egu Jo Marchové odráží její fiktivní život. V podání Gerwigové se oblíbený příběh sester Marchových – čtyř mladých žen, z nichž každá je odhodlaná prožít život podle svého – stává nadčasovým a velice aktuálním.

Premiéra: 30. ledna 2020 | Trailer ZDE

Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn)

Je docela zvláštní, jak DCEU drží Batmanovy ikonické padouchy Jokera a Harley dál od Batmana, ale doufejme, že ho skupina hrdinek zastoupí. Proti zlu budou bojovat obávaná Huntress (Mary Elizabeth Winstead), Black Canary (Jurnee Smollett-Bell), a policistka René Montoya (Rosie Perez). Kromě Harley padouchy zastoupí gangster Black Mask (Ewan McGregor) a sériový zabiják Victor Zsasz (Chris Messina).

Premiéra: 6. února 2020 | Trailer ZDE

The King’s Man: První mise

Prequel k prvnímu filmu Kingsman: Tajná služba zasazený do prostřední první světové války. Poznejte počátky této stylové, britské tajné služby. Když se dá dohromady banda nejhorších tyranů a zločinců historie, aby rozpoutali vražednou válku, pak jeden muž musí závodit s časem, aby jejich spiknutí překazil.

Premiéra: 13. února 2020 | Trailer ZDE

Fantasy Island

V novém filmu studia Blumhouse nazvaném Fantasy Island mění charismatický pan Roarke v luxusním, leč odlehlém tropickém rezortu tajné sny svých šťastných hostů ve skutečnost. Když se však fantazie stanou noční můrou, musí hosté záhadu ostrova vyřešit, aby si útěkem zachránili život.

Premiéra: 13. února 2020 | Trailer ZDE

Ježek Sonic

Příběh filmu je postavený na příběhu her. Sonic, který dokáže běhat neskutečnou rychlostí, dorazil na naši planetu, aby ji zachránil. V tom se mu snaží pomoci řadový policista Tom Wachowski, který na Sonica náhodou narazí při měření rychlosti. Proti nim ale stojí zlý Dr. Robotnik, který chce chytit Sonica a využít jeho nadpřirozenou schopnost pro své ďábelské plány.

Premiéra: 20. února 2020 | Trailer ZDE

Judy

Renée Zellweger v roli jedné z největších hollywoodských legend, herečky a zpěvačky Judy Garland. Její život provázela osamělost a závislost na alkoholu a lécích. Ale její talent si podmanil srdce milionů lidí na celém světě.

Premiéra: 27. února 2020 | Trailer ZDE

Gentlemani

Mickey Pearson je Američan, který se usadil v Londýně a vybudoval si zde opravdu velké a nesmírně úspěšné drogové imperium. Když se ven dostane zpráva, že s drogovým byznysem chce nadobro skončit, začne boj o jeho postavení a imperium. Mickey se musí potýkat s vydíráním a spiknutím, které proti němu vedou další drogoví dealeři.

Premiéra: 27. února 2020 | Trailer ZDE