Girl on the Third Floor: Posedlý dům, který nikomu nedá šanci na život

Producenti úspěšných hororů Dům ďábla (2009), Southbound (2015) a We Are Still Here (2015) přicházejí se strašidelnou novinkou. Snímek vypraví o posedlém domě s pochybnou minulosti, který brání nově příchozím v budování nového života.

Don společně se svojí manželkou Liz očekávají prvního potomka. Rozhodnou se pořídit si vlastní dům. Velmi levně se jim podaří pořídit obrovské rodinné sídlo, na kterém je ale potřeba hodně zapracovat. Don sám se pustí do rekonstrukce, aby vše pro ženu a dítě připravil. V domě na něj ale čeká spousta nemilých překvapení, ať už jsou to divné černé skvrny, hýbající se skříňky nebo přízrak dívky ve třetím patře. Musí se nejen připravit na novou roli otce, ale také ochránit svoji rodinu před neviditelnou silou. Proto by měl uposlechnout varování sousedky, která o domě ví víc, než se na první pohled zdálo.

V hlavní roli se objevili wrestlerový zápasník a začínající herec CM Punk, herečka ze seriálu Banshee Trieste Kelly Dunn nebo začínající herečka Sarah Brooks. Za režií a scénářem filmu stojí Travis Stevens, pro něhož je to režijní prvotina. Do této doby se věnoval pouze produkci spíše béčkových hororů, jeho prozatím nejúspěšnějším producentským počinem je komediální horor Cheap Thrills z roku 2013.

Film už měl premiéru na několika filmových festivalech včetně Fantasy Filmfestu v Německu nebo Frightfestu v Londýně.