Bombshell: Skandál, který změnil FOX News

Nový trailer k připravovanému dramatu Bombshell právě spatřil světlo světa, a diváci se tak mohou připravit na opravdu napínavou podívanou. Příběh podle skutečné události, vyprávějící o třech ženách, jenž byly potlačovány a ovládány mužským velením.

Skandál se odehrál v roce 2016 poté, co moderátorka televizních zpráv Fox News nařkla zakladatele televize Rogera Ailea ze sexuálního obtěžování. Ve filmu sledujeme příběh tří žen, které jsou nějakým způsobem spjaty s Fox News, ale všechny však spojuje hlavně jedna věc. A tou je nevhodné chování Rogera Ailea. Moderátorka Megyn Kelly navíc čelí i slovním útokům od samotného prezidenta Donalda Trumpa, který v živém vysílání o její osobě přednesl nemístný vtip.

V rolích hlavní trojky se objeví držitelky Oscara Nicole Kidman a Charlize Theron, do třetice na Oscara nominovaná Margot Robbie v roli začínající mladé producentky Kayla Pospisil. Mezi dalšími obsazeními se objeví John Lithgow, Liv Hewson nebo Kate McKinnon. Režie se ujal Jay Roach, ten má na svém kontě pár populárních komedií, mezi které patří například i Austin Powers nebo Fotr je lotr. Natočil ale i politické drama Prezidentské volby soustřeďující se na guvernérku Sarah Paulin nebo životopisné drama Trumbo o scénáristovi Daltonu Trumbovi.

Film Bombshell bude mít světovou premiéru 20. prosince 2019, stačí tak zaútočit svým vážným a v Hollywoodu hodně probíraným tématem na filmové ceny. České premiéry se dočkáme 2. ledna 2020.