UKONČENO: Vyhrajte edice českých seriálů na DVD

Jste fanoušci staré české seriálové klasiky? Jasně, že jste! Proto taky budete soutěžit o seriály Byli jednou dva písaři a Konec velkých prázdnin. Úplně vás to nebere? No, dobře, ale je k nim také nový seriál Vzteklina, který prostě vidět musíte.

SOUTĚŽNÍ CENY

Byli jednou dva písaři
Byli jednou dva písaři v městě Paříži, pánové Bouvard a Pécuchet. Sám Bůh ví, jakými cestami prozřetelnosti bylo zařízeno, aby se ti dva setkali jednoho letního dne na malé lavičce v městském parku. Leč stalo se a ještě mnohem více… Po odchodu do penze opouštějí tito dva romantici a snílkové velkoměsto a odjíždějí na venkov naplnit své touhy po dobrodružství poznávání a neustálého objevování. (koupit můžete ZDE)

Konec velkých prázdnin
Příběh z roku 1983 vypráví o osudech Čechů a Slováků, kteří z nejrůznějších důvodů, někteří úmyslně, jiní omylem, naivně či rafinovaně, opustili totalitní socialistické Československo a vydali se na vlastní pěst do „svobodného světa“ hledat úspěch, štěstí nebo jen sami sebe. (koupit můžete ZDE)

Vzteklina
Přestože se vzteklina v České republice běžně nevyskytuje, objevují se náhle poblíž jedné z šumavských vesnic nakažená zvířata. Mladý virolog Pavel Rogl má za úkol zmapovat situaci, dohlédnout na vakcinaci a nalézt příčinu nákazy. Je také pověřený vypracováním odborného posudku pro tým kriminalistů, kteří vyšetřují záhadnou dvojnásobnou vraždu. Nelze totiž vyloučit, že vražedné běsnění má spojitost s nákazou. Je tedy vrahem člověk, nebo uprchlá velká šelma? (koupit můžete ZDE)

Abyste se mohli zúčastnit soutěže, tak nás musíte odebírat:
Klikněte vpravo dole na červený zvoneček nebo si nás přidejte do boxu na seznam.cz.

SOUTĚŽNÍ OTÁZKA

Kolik let již je s vámi DVDPremiery.cz?

Chyba: Kontaktní formulář nebyl nalezen.

Soutěž končí 24. srpna 2018. Ceny do soutěže věnoval DVDPremiery.cz