Vyhrajte vstupenky do kina 4DX na film Labyrint: Vražedná léčba

Thomas, Minho, Newt a Brenda pospolu na cílové cestě k porážce vražedné korporace. Ponořte se společně s nimi a rovnou ve 4DX.

V epickém finále trilogie Labyrint vede Thomas (Dylan O’Brien) svou skupinu unikajících Placerů na jejich poslední a nejnebezpečnější misi. Musejí se poprat o naději ve světě, který se hroutí pod tíhou zákeřné nemoci, musejí bojovat o přežití mezi nakaženými a nepříčetnými „raply“ na straně jedné a nevyzpytatelnou organizací Z.L.S.N. na straně druhé. Mohou vůbec ještě někomu a něčemu věřit? Aby Thomas zachránil sebe i své přátele, musí proniknout do legendárního Posledního města, labyrintu řízeného Z.L.S.N. Toto místo se může stát nejhroznějším bludištěm ze všech. Ten, kdo tuto misi přežije, získá odpovědi na všechny otázky, které si Placeři položili od chvíle, kdy poprvé dorazili do labyrintu.

V kině 4DX si film užijete opravdu všemi smysly. Pohyblivé sedačky a doprovodné efekty, vás doslova vtáhnou do děje a vy se tak stanete součástí napínavého příběhu! Kino 4DX můžete navštívit v Praze v Cinema City Nový Smíchov nebo v Cinema City Chodov. Více informací naleznete na www.cinemacity.cz

Soutěžní otázka:

Jak se jmenuje postava, která zradila své přátelé v předchozím snímku?

1. Musíte nás odebírat: klikněte vpravo dole na červený zvoneček nebo si nás přidejte do boxíku na seznam.cz.
2. Své odpovědi zasílejte na soutez@nafilmu.cz | Předmět: Labyrint 3: 4DX
Soutěž končí 7. února, den poté vylosujeme pět výherců, z nichž každý obdrží dva lístky do 4DX.