Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta: Soutěž o knihy a Blu-ray kolekci

Společně s Magic Box jsme připravili nádhernou soutěž pro pravé fanoušky pirátů. Excentrický bukanýr dobývá vody Blu-ray kolekcí a knihou.

1x Blu-ray kolekce Piráti z Karibiku a 2x kniha Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta

 

Kniha k dostání na www.egmont.cz a u dobrých knihkupců.

V dalším pokračování svých fantastických dobrodružství se kapitán Jack, ke kterému se štěstěna opět jednou nemilosrdně obrátila zády, ocitá tváří v tvář bandě smrtících pirátských duchů pod vedením strašlivého kapitána Salazara (Javier Bardem), kterým se podařilo uniknout z Ďáblova trojúhelníku a jejichž jedinou touhou je připravit o život každého piráta – a zejména Jacka. Jackovou jedinou nadějí na přežití je bájný Poseidonův trojzubec, ale pokud má mít šanci ho nalézt, musí přesvědčit ke spolupráci Carinu Smythovou (Kaya Scodelario), geniální a krásnou astronomku, a Henryho (Brenton Thwaites), tvrdohlavého mladého námořníka a člena královského námořnictva. Jedině s jejich pomocí má kapitán Jack, svírající v rukách pevně kormidelní kolo Umírajícího racka, své zoufale nicotné a zchátralé lodi, naději nejen zvrátit nepřízeň osudu, se kterou se poslední dobou potýkal, ale také zachránit si život ve střetu s nejmocnějším a nejděsivějším protivníkem, jakému byl kdy nucen čelit.

Soutěžní otázka

Jak se jmenoval první film z pirátské série? Český název.

1. Musíte být fanoušky naší stránky na Facebooku.
2. Své odpovědi zasílejte na soutez@nafilmu.cz.
Předměty: Piráti z Karibiku 5: BD kolekce | Piráti z Karibiku 5: Kniha
Soutěž končí 6. října, den poté vylosujeme celkem tři výherce, kteří obdrží BD kolekci filmu Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta či samotnou knihu.

CENY DO SOUTĚŽE VĚNOVAL MAGIC BOX A JE URČENA POUZE PRO OBČANY ČR.