Velká soutěž o balíček komedií na DVD a BD

Nářezová nadílka komedií může být u vás doma!

Soutěž o Sousedi 2

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) své dcerce Stelle brzy pořídí sourozence, a proto se rozhodnou vyměnit svůj dům za větší. Jenže zbavte se stávajícího obydlí za rozumnou cenu, když se vedle právě nastěhovala banda holek, které si pletou život s permanentní párty, a v duchu hesla „Spaní je jen pro sraby!“ neberou na nic a nikoho ohledy? Mac a Kelly záhy zjistí, že zopakování osvědčených triků, které vyzkoušeli na kluky (včetně populárního schovávání airbagů do gauče v obýváku), na tyhle ostré vysokoškolačky v čele s Chloë Grace Moretz (drsná holčička z Kick-Ass) neplatí. A protože je tlačí čas, pozvou si posilu, Teddyho Sanderse (Zac Efron), bývalého nepřítele číslo jedna, z něhož se vyklubal kámoš do nepohody. S jeho pomocí se vytasí s novým arzenálem zbraní, které mají sousedky zaručeně vypudit. Jenže dívčí impérium je připravené vrátit každý úder.

Soutěžní otázka:

Seth Rogen namluvil v jedné z předchozích komedií jednoho malého obhroublého mimozemšťana. Jeho jméno bylo:

a) ALF
b) Paul
c) Demogorgon

1. Musíte být fanoušky naší stránky na Facebooku.
2. Své odpovědi zasílejte na soutez@nafilmu.cz | DVD/BD Sousedi 2
Soutěž končí 5. listopadu, den poté vylosujeme 2 výherce.

Soutěž o Šéfku

 

Melissa McCarthy (Ženy sobě, Drsňačky) září v roli Michelle Darnell, obchodní magnátky, která se kvůli finančním podvodům ocitá ve vězení. Po propuštění chce ihned navázat na své předchozí podnikatelské úspěchy, někteří lidé ale tak rychle nezapomínají a neodpouští. Protože nemá kde bydlet, musí se nastěhovat ke své bývalé asistentce Claire (Kristen Bell – Ledové království, Profesionální lháři) a její malé dceři Rachel. Michelle se ocitá na dně, přesto neztrácí čas a hned chystá plán, jak znovu vybudovat své impérium. Podaří se jí opět získat status jedničky mezi lumpy, nebo ji láska jedné rodiny konečně napraví?

Soutěžní otázka:

Melissa McCarthy vešla do povědomí hlavně díky jednomu úspěšnému komediálnímu seriálu:

a) Krok za krokem
b) Gilmoreova děvčata
c) Black Books

1. Musíte být fanoušky naší stránky na Facebooku.
2. Své odpovědi zasílejte na soutez@nafilmu.cz | DVD/BD Šéfka
Soutěž končí 5. listopadu, den poté vylosujeme 2 výherce.

Soutěž o Centrální inteligenci

Bob Stone (Johnson) byl na střední oplácané „cosi“ a sloužil jen jako terč brutální šikany. Calvin (Kevin Hart) stál na úplně opačném konci středoškolského potravního řetězce, ale to jsou teď v jeho případě už jen loňské sněhy, protože se užírá špatně placenou prací v účetní firmě a zoufale sleduje, jak mu život utíká mezi prsty. Léta o sobě neslyšeli, ale nyní se „potkali“ na internetu a následně také fyzicky, v hospodě, kde chtějí zavzpomínat na staré dobré časy. Bob Calvina ohromí nejen svou vypracovanou muskulaturou, ale také informací, že jako elitní agent CIA pracuje na těch největších světových případech. Stále ohromený Calvin u sebe nechá Boba přespat, z čehož se vyklube kardinální chyba, protože hned ráno Calvina doma překvapí trestná výprava Bobových kolegů. Ti jdou svému parťákovi po krku, podle nich je až po uši namočený v přípravách na teroristický útok. Zdá se, že Bob Calvinovi tak trochu kecal. Naštěstí si to budou moci vyříkat, protože Bob vezme na úprku před spravedlností Calvina s sebou a s jeho pomocí bude chtít očistit své jméno a jako návdavkem zachránit svět. To by neměl být pro bývalého třídního šprta žádný problém.

Soutěžní otázka:

Dwayne „The Rock“ Johnson už si v jedné špionážní komedii zahrál. Bylo to:

a) Agent WC 40
b) Dostaňte agenta Smarta
c) Jak ukrást Dagmaru

1. Musíte být fanoušky naší stránky na Facebooku.
2. Své odpovědi zasílejte na soutez@nafilmu.cz | DVD/BD Centrální inteligence
Soutěž končí 5. listopadu, den poté vylosujeme 2 výherce.

Soutěž o Léto All Exclusive

leto-all-exclusive_dvd_3d

Poslední rovnice tohoto školního roku je exclusivní přípravkou na prázdniny: Filmová série „Pařeb“ + hororový žánr Found Footage + Brazílie = komedie Léto All Exclusive. Všechno začalo jako skvělá dovolená s kamarády a snoubenkou v brazilském ráji. Sluníčko, pláž, samba, rumba i rum, dovádění ve vodě, holky v bikinách. Právě tady chce Franck požádat svou snoubenku o ruku. Jeden den se skupina na prázdninách vypraví na výlet, otec snoubenky jim vnutí i stoletou babičku na elektrickém vozíku . . . střih! Najednou probíhá horečnaté pátrání. Z výletu do džungle se nevrátili, několik dní o nich nikdo neví, v oblasti jsou domorodé kmeny kanibalů. Až konečně! Najde se kamera na selfie tyči, kterou si jeden z nich vždycky všechno natáčel. A ukáže se, že to nebyl výlet, ale opravdový brazilský karneval katastrof. Drzou starou babičku by ještě přežili. Dvě sexy dívky, které se k nim přidají, taky nejsou to nejhorší. Lenochod je dokonce roztomilý. Ovšem jejich vlastní talent na vytváření šílených situací a průšvihů? Ten promění exotický ráj v kůlničku na dříví dřív, než bys řekl Pelé. Tukan by mohl vyprávět!

Soutěžní otázka:

Léto All Exclusive navazuje na film:

a) Babysitting
b) Babyfisting
c) Neříkejte mamince, že pečovatelka zemřela

1. Musíte být fanoušky naší stránky na Facebooku.
2. Své odpovědi zasílejte na soutez@nafilmu.cz | DVD Léto All Exclusive
Soutěž končí 5. listopadu, den poté vylosujeme 3 výherce.

CENY DO SOUTĚŽE VĚNOVAL BONTONFILM A JE URČENA POUZE PRO OBČANY ČR.