Trailer #1: Ghost in the Shell (2017) – Kyborg Scarlett Johansson

Ghost in the Shell je japonským kultem. Post-kyberpunková série začínala v roce 1989 jako manga, o několik let později přišla na řadu televize. Není divu, že adaptace se Scarlett Johnasson patří k nejsledovanějším projektům příštího roku, nejen kvůli tomu, že původně robotickou asiatku Motoko Kusanagi hraje blonďatá Američanka.

Ghost in the Shell sleduje osudy kyborga s lidskou DNA Motoko Kusanagi. Na první pohled obyčejná žena, ve skutečnosti dokonalá zbraň proti boji s moderní nelegální technologií.

I přesto, že kyberpunková budoucnost a neprozkoumané galaxie nejsou to samé, trailer ke Ghost in the Shell hodně připomíná to, s čím v týdnu přišel Valerian. Tady ale bohužel brada nepadá ke kolenům a akce je mnohem více rutinní. Uvidíme, jestli mnohem lepší dojem udělá trailer s pořadovým číslem dvě.

Ghost in the Shell vzniklo v režii Ruperta Sanderse (Sněhurka a lovec). V hlavních rolích se představí Scarlett Johansson, Pilou Asbæk, Michael Pitt, Takeši Kitano, Juliette Binoche, Rila Fukušima, Kaori Momoi a další.