Trailer #2: Zoolander 2 (2016) – Tady logiku nehledejte

Když se před kamerou sejde známá dvojka Ben Stiller a Owen Wilson, můžete se s klidným svědomím vsadit, že vás čeká film, který si nebude hrát na žádné velké umění a jeho jediným cílem je diváka dobře pobavit. Poslední trailer na novinku Zoolander 2 toto tvrzení dokazuje.

Natáčení pokračování bláznivé mysteriózní komedie z roku 2001 zabralo týmu tvůrců, jehož vedení se jakožto režisér opět ujal sám představitel hlavní role, Ben Stiller, celkem dvanáct týdnů.

„Děj filmu se odehrává deset let po závěru prvního dílu. Ten byl sice poměrně šťastný, ale v průběhu let se i tak mnoho věcí změnilo a Derek s Hanselem zjišťují, že už nejsou v novém světě těmi, kým bývali,“ prozrazuje Stiller základní zápletku celého filmu.

Scénář k novému Zoolanderovi napsal Stiller ve spolupráci s Justinem Therouxem, autorem scénáře k filmu Tropická bouře.

maxresdefault

Kromě ústřední dvojice Stiller/Wilson se ve filmu objeví celá řada dalších známých herců – jmenovitě například Penélope Cruz, Will Ferell nebo Christine Taylor.

První Zoolander vydělal celosvětově více než 60 milionů dolarů, přičemž jeho rozpočet činil jen 28 milionů. Je tedy s podivem, že s natočením pokračování producenti otáleli tak dlouho.

Zoolander 2 vstoupí do českých i slovenských kin 18. února. V Americe se odbude premiéru už příští pátek.