Trailer #1: Nagano – zrození hrdinů (2018) – Jarda Jágr a spol. ve filmu

Na zlatý úspěch českých hokejistů na olympijských hrách v Naganu by se nemělo nikdy zapomenout. Hokejového turnaje století se sice dočkáme v kinech až za pár let, první ochutnávku ale můžeme okusit již nyní. V hlavní roli Jarda Jágr.

jaromir-jagr-nagano-pribeh-hrdinu

Nagano – zrození hrdinů je strhujícím příběhem, který s humorem a nadsázkou vypráví o trnité cestě českých hokejistů za vysněným olympijským zlatem. Ale náš příběh není jen o samotném hokeji, ale i o velkém snu jednoho malého chlapce, který na chvíli zapomněl, kým skutečně je. Nagano – zrození hrdinů je rodinným filmem o tom, jak důležité je věřit sám sobě, o síle týmového ducha, o zlatě ukrytém v srdci a taky o jedné bláznivé mystické lapačce.

Kvalitních animovaných filmů u nás mnoho nevzniklo. Po prvním teaseru, který byl natočen ještě před první klapkou celovečerního filmu, ale musím prozradit, že jsem se skvěle pobavil a celému projektu držím všechny puky. Snad nás tvůrci tohoto obdivuhodného českého díla nezklamou.

Český loutkový film Nagano – zrození hrdinů se bude natáčet podle scénáře Petra Kolečka, talentovaného jednatřicetiletého tvůrce Okresního přeboru nebo Čtvrté hvězdy. Režie se chopil Pavel Sadílek. Premiéra je prozatím plánovaná na rok 2018.

Vznik snímku můžete také průběžně sledovat na oficiálních stránkách naganofilm.cz. Pokud vás zajímá, jakou technikou vznikal první teaser, přibaluji ještě jedno video.