Trailer #1: Alenka v říši divů: Za zrcadlem (2016) – Posuňme se časem do minulosti!

Stýská se Vám po hvězdné pohádce? Nezoufejte, již brzy se můžete podívat zpátky do minulosti a odhalit temné stránky hrdinů Lewise Carrolla!

Zcela nové velkolepé dobrodružství slibuje Walt Disney Pictures při další návštěvě kouzelného světa, ve kterém bude divák putovat společně s Alenkou. Tentokrát mladá dívka cestuje zpátky v čase, aby zachránila Kloboučníka.

alice-through-the-looking-glass-logo

Režisérem je James Bobin, který přináší nové vize do již vytvořeného originálního Burtonova světa fantazie. Ten slavný režisér vytvořil v roce 2010 v původním díle Alenky v říši divů.

V novém díle „Za zrcadlem“ se sejde celá herecká parta z předešlého dílu. Nebude chybět fenomenální hvězdné kvarteto: Johny Depp, Anne Hathaway, Mia Wasikowska a Helena Bonham Carter. Také se představí nová podivná stvoření, ale i otec starého kloboučníka (Sacha Baron Cohen).

Několik let trávila Alenka (Wasikowska) plachtěním po vlnách nekonečných moří po stopách svého otce. Když se vrátí zpět do Londýna tak narazí na magické zrcadlo a vrátí se do fantastické říše za svými starými přáteli: bílým králíkem (Sheen), houseňákem Absolem (Rickman), Kloboučníkem (Deep) či kočkou Šklíbou (Fry). Kloboučník čelí velkým problémům a Mirana (Hathaway) posílá Alenku, aby našla kovovou zeměkouli – Chromosféru, která je uvnitř komory velkých hodin. Po návratu do své minulosti, kdy narazí na své přátelé i nepřátelé z různých míst jejího života, se vydá na nebezpečnou cestu za záchranou Kloboučníka než ji vyprší čas. Bude mít tahle výprava šťastná konec? Prozatím nabízíme první ochutnávku v podobě traileru.

Snímek má premiéru 27. května 2016.