Trailer #2: Annabelle (2014) – Co se dělo před hororem V zajetí démonů?

annabelle

Panenka, která už postrašila minulý rok v hororu V zajetí démonů, se brzy představí ve vlastním filmu, Annabelle. Na internet zavítala druhá upoutávka, která říjnový hororový prequel představuje mnohem důkladněji.

Plakát k hororu Annabelle
Plakát k hororu Annabelle

Ve skutečnosti ale trailer nenabízí nic, co bychom už u Jamese Wana v minulosti neviděli. Klasické lekačky sice fungují náramně, originality ale moc nepobraly.

John Form našel pro svou nastávající manželku Miu dokonalý dárek – krásnou starou klasikou panenku oděnou do sněhobílých svatebních šatů. Ale Miina radost z Annabelle nemá dlouhého trvání. Jedné hrůzné noci vtrhnou do jejich domu vyznavači satanského kultu a brutálně napadnou mladý pár. Prolitá krev a hrůza nejsou to jediné, co za sebou nechávají. Vyznavači Satana vyvolali bytost tak zlovolnou, že nic z toho, co udělali, nelze ani zdaleka srovnávat se zlem, kterým je nyní posedlá Annabelle.

Annabelle v režii Johna R. Leonettiho, kameramana Wanova V zajetí démonů i dvojdílného Insidious, přichází do českých kin 9. října 2014. V hlavních rolích Annabelle Wallis, Brian Howe a další.

httpv://www.youtube.com/watch?v=dVaR5-HXDpM&feature=youtu.be