Filmový Ant-Man má padoucha

Ant-Man je jeden z charakterů Marvelu, který se dosud nedočkal filmového zpracování, i když už o něm dlouho slýcháme. Už delší dobu má ovšem projekt zelenou a natáčení se brzy rozjede, nyní je také znám představitel hrdinova protivníka – je jím Matt Gerald.

Matt Gerald
Matt Gerald

Film už má tedy jisté obsazení všech hlavních rolí. Michael Douglas se představí jako Hank Pym, Paul Rudd jako Scott Lang a Patrick Wilson jako bůhví kdo. Jakou postavu bude hrát poslední zmiňovaný není jasné, on sám v rozhovoru odpověděl „důležitou postavu“. Matt Gerald se tak stane pro diváky nejspíš nejméně známým z hereckého ansámblu. Tento Američan se objevil ve vedlejších rolích snímků jako Avatar nebo G.I. Joe 2: Odveta.

I když pramalé, tak pořád nějaké zkušenosti má Gerald i s Marvelem. Objevil se jako White Power Dave ve vězeňském kraťasu All Hail the King, tento snímek byl přidán jako bonus k DVD druhého Thora. Ant-Man ale pravděpodobně bude potřebovat silnějšího protivníka než holohlavého bojovníka za čistotu rasy. Už z důvodu, že pravicoví extrémisté pochody proti mravencům nepořádají.

Filmové zpracování Ant-Mana, které spatříme příští rok, má na starosti Edgar Wright. Ten stojí například za skvělou Cornetto trigolií nebo soubojem Scott Pilgrim vs. the World.