Chris Evans o své budoucnosti v Marvelu

Chris Evans se potřetí představí jako Kapitán Amerika

Nedávno se začaly šířit zprávy, že Kapitán Amerika (Chris Evans) si hodlá dát pauzu od herectví a věnovat se jiným projektům než jsou komiksy od Marvelu. Proč by se Evans vzdával možnosti objevit se v dalších filmech, které mají téměř jisté zisky, nebylo příliš jasné. A nikdo už se tímto tématem trápit ani nemusí, jelikož sám herec se rozhodl vyvrátit tyto zvěsti.

Chris Evans na premiéře Avengers

„Zajisté se jednalo o velkou věc. Musím si dávat pozor na to, co říkám. S Marvelem mám kontrakt na šest filmů a rozhodně plánuji ho dodržet.“

Po nadcházejícím blockbustru Avengers: Age of Ultron tedy budou zbývat ještě dva snímky. Minimálně jeden z nich by měl být další sólový projekt Kapitána Ameriky. Kromě role supervojáka si Chris Evans zahrál i Human Torch v dalším marvelovském projektu Fantastická čtyřka, ten byl ovšem ve srovnání s ansámblem Avengers výrazně slabší.

„Tohle je bezpochyby největší požehnání v mém životě. Marvel mi naprosto změnil pozici a navíc dělá skvělé filmy. Loňský rok jsem si vyzkoušel režii a byl to fantastický zážitek, který jsem si opravdu užil. Určitě se tomu chystám věnovat o něco víc, tím pádem nebudu tolik aktivní při hledání rolí. Může se stát, že se před kamerou objevím v rámci své smlouvy s Marvelem a jinak budu působit za ní.“

S Kapitánem Amerikou se tedy rozhodně loučit nemusíme, jeho nová sólovka Winter Soldier jde do kin 3. dubna tohoto roku.