Jackman otočil a neví, zda natočí dalšího Wolverina

Hugh Jackman

Ještě minulý měsíc se Hugh Jackman v krátkém rozhovoru rozplýval nad spoluprací s Jamesem Mangoldem a na tom, že mají pro další sólovku slavného mutanta v plánu velké věci. Podle rozhovoru starém pár hodin to ale vypadá, že si Hugh Jackman moc dobře rozmyslí, zda se k Wolverinovi ještě vůbec někdy vrátí.

Hugh Jackman
Hugh Jackman

„Nevím, zda budu dělat další film. Na Wolverina jsme opravdu pyšný a strašně rád s Jamesem Mangoldem pracuji na něčem od úplného začátku, je to velká jízda. Je velmi vzrušující vidět, s čím jsme nakonec přišli, ale pro moji další práci mám ta největší očekávání. A pokud to neklapne, nepůjdu do toho,“ vyjádřil se Hugh Jackman pro magazín Vanity Fair.

Wolverina v kůži Jackmana však spatříme v blížícím se pokračování První třídy X-Menů nesoucí podtitul Budoucí minulost, kde se spojí herci ze starých i nových dobrodružství filmových mutantů. Hugh Jackman se také představí ve sci-fi Chappie režiséra Neilla Blomkampa (Elysium).

Myslíte si vůbec, že by se Hugh Jackman vzdal postavy, která ho proslavila po celém světě? Dokážete si Wolverina představit s jiným hercem v titulní roli?