Trailer #1: X-Men: Budoucí minulost (2014)

Další část série X-Men má premiéru v první polovině příštího roku. Měli bychom se tedy připravit na další plnohodnotné pokračování. Nebudou chybět Michael Fassbender, Hugh Jackman, James McAvoy, Patrick Stewart, Ian McKellen ani Ellen Page.

Hugh Jackman
Hugh Jackman

Snímek režíruje Bryan Singer, který má na svém kontě první dva díly X-Men, snímek Valkýra nebo fantasy z toho roku Jack a obři. Hvězdné obsazení ve složení oscarových hereček Jennifer Lawrence ani Halle Berry nás nemůže nechat klidnými.

Děj nás zavede do doby, kde X-Meni bojují proti Bratrstvu mutantů pod vedením Mystique (Jennifer Lawrence), ale zároveň do časové smyčky v budoucnosti, která je důvodem nezdaru X-Menů zmařit plány Bratrstva o atentát na senátora Roberta Kellyho. Nadcházející události nejsou vůbec dobré a časová smyčka nadále existuje.

Hodnocení traileru

Naprosto husto-přísný nářez! Dvouminutová ukázka nám toho nabídne opravdu hodně a sází na pořádnou dávku dramatičnosti. Můžeme vidět snad všechny kladné či záporné postavy. Nechybí ani vrcholová epická atmosféra od začátku do konce traileru. Vše vypadá krásně depresivně. To hodnotíme mimořádně pozitivně. Připravte se, válka začíná.

Snímku bychom se v našich kinech měli dočkat 22. května 2014.

httpv://youtu.be/pK2zYHWDZKo

Trailer s českými titulky

httpv://youtu.be/D-ErUOT5060