Trailer #1: Captain America: Winter Soldier (2014)

Captain America, slavná to postava komiksových dějin Spojených států Amerických, se potřetí v kůži Chrise Evanse podívá na plátna kin, podruhé ve vlastním blockbusteru. Tentokrát se na scénu, po událostech v New Yorku a invazi vesmírných příšer, dostává Winter Soldier, původním jménem James „Bucky“ Barnes, nejlepší přítel Stevea Rogerse (Captain America). Ten se po událostech z jedničky, které budou teprve objasněny, stává úhlavním nepřítelem a vrahem.

Captain America
Captain America

Po boku Captaina se vrací i Nick Fury (Samuel L. Jackson), Black Widow (Scarlett Johansson) i Maria Hill (Cobie Smulders). Nově se také můžeme těšit na Roberta Redforda (Alexander Pierce), jako jednoho z lídrů Shieldu a člena Světové rady bezpečnosti. Poprvé se rovněž ukáže Falcon, muž s telepatickými schopnostmi, který umí létat. Postavu si zahrál Anthony Mackie.

Film zrežírovali bratři Anthony a  Joe Russo podle scénáře Christophera Markuse a Stephena McFeelye. V hlavních rolích Chris Evans, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Dominic Cooper, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Cobie Smulders, Emily VanCamp, Robert Redford a další.

A protože první trailer očekáváme dnes v pozdějších hodinách, můžete si čekaní zpříjemnit minutovým preview a desetivteřinovou ochutnávkou ze samotného traileru. Nezapomeňte se později vrátit, ihned po vydání traileru ho zde zveřejníme ;-).

Teaser Trailer je tady!

httpv://youtu.be/NLWsK1ZFunA

Minutové preview

httpv://youtu.be/56ojxpbnfhw

10 vteřin z Traileru

httpv://youtu.be/HaynOP_Hhmo