Příští projekty Justina Lina

Režisér posledních tří (a následujících dvou) dílů série Rychle a zběsile už musí začít přemýšlet nad svými příštími projekty. Ne snad, že by řádění s Dieselem a Johnsonem nebylo výnosné, ale je třeba zkusit i něco nového. A co, že to vlastně bude jeho příštím projektem?

Justin Lin

To ví jen Patrick Lee, autor knižního best-selleru The Breach, o jehož filmovou adaptaci se bude starat David S. Goyer spolu s Lorenzem di Bonaveturou. Hollywood je často rychleší než autoři samotní a tak si warneři zakoupili filmová práva na příští knihu Patricka Lee a právě tu bude s režisérské židle hlídat Justin Lin. Bude se jednat o akční thriller.

Kniha samotná vychází až v zimě a tak se není třeba strachovat o Linovi dosavadní projekty jako třeba Rychle a Zběsile 6 (které je už hotové) a jeho velmi pravděpodobné pokračování. Lin se nadále podílí jako producent na rebootu Highlandera a motá se kolem Subdivision. Přislíbil i  režii Lone Wolf and Cub takže se zdá, že tenhle chlápek má rozvrh na pár let dopředu zajištěný.