Bude Harrison Ford v epizodě 7?

Kolem Hvězdných Válek se toho teď děje až příliš mnoho. Abrams se chystá na režii sedmé epizody, spekuluje se o spin-offech jednotlivých postav a obecně se spekuluje, o čem že to všechno vlastně bude. Už v listopadu jsme zjistili, že Harrison Ford by si rád zopakoval svou postavu Hana Sola z původní trilogie. Víme, že sám Lucas jednal o návratu s Marcem Hamillem a Carrie Fisher a tentokrát vyšlo na světlo světa, že Han Solo by se měl objevit v nových Star Wars.

Han Solo - Epizoda VII

Kdekdo vyšel se zprávou, že Harrison Ford už je potvrzený a objeví se v nové epizodě. To ovšem vyvrátil vážený novinář Geoff Boucher, který na svém twitteru uvedl „Harrison Ford má smlouvu? Můj zdroj říká, že ještě zdaleka ne. Bude to trvat týdny, možná dokonce měsíce“ cituje Boucher svůj zdroj. Ačkoli tedy není jisté, zda se Ford objeví, už víme, že s ním probíhají jednání, a že zpráva o účasti Hana Sola nebyla kachna.

Star Wars VII

Podle veškerých dosavadních informací můžeme vidět, že Disney hodlá svou investici využít a značku Star Wars vyždímat až do poslední kapičky. Já osobně nepotřebuji jednotlivé filmy o každé postavě ze světa hvězdných válek, ale obchod to byl drahý a je třeba ho zužitkovat. A co vy? Uvítali byste, kdyby se k novým hvězdným válkám přistupovalo jako k Avengers? Dvakrát do roka spin-off a jednou za tříletku nová epizoda, to by byla teprve ždímačka.