Co se děje okolo Justice League?

V posledních dnech médiím dominují Marvel a Disney, ale co se děje u konkurence?
Z nejnovějších informací víme, že filmová Justice League by se měla skládat ze Supermana, Batmana, Wonder Woman, Green Lanterna a Flashe. Ale než dostane tahle týmovka zelenou, je třeba se ujistit o úspěchu. Vzhledem k neuspokojivým výsledkům Green Lanterna z roku 2011 se Warneři opodstatněně obávají o své finance.

Justice League

A kde to tedy vázne? Vlastně bude rozhodnuto již docela brzy, podle posledních informací dostane Justice League zelenou pokud na americké půdě uspěje Snyderem připravovaný Muž z oceli. Je to docela logické a očekávané rozhodnutí. Vzhledem k rozjezdu marketingové kampaně praotce všech superhrdinů se nemáme čeho obávat. Doprovází ho velmi silná jména a zatím se mu podařilo vyprodukovat jednu z nejlepších upoutávek nového tisíciletí.

A jak moc Warneři projektu věří? Will Beale je zrovna uprostřed psaní scénáře a bude zajímavé sledovat, jestli se studio odhodlá Justice League oficiálně ohlásit ještě před startem nového Supermana v kinech, aby bylo připraveno na případný úspěch.

Superman - Man of Steel

Já osobně v úspěch Man of Steel věřím bez jediného pochybení. Jen se bojím, aby se cestičky vyšlapané Temným rytířem nedržel až příliš, protože bych nerad koukal na ten samý film jen s hrdinou v jiném kostýmu. Ohledně Justice League nemám jasno. A co vy, těšíte se na možnou konkurenci pro Marvel a jejich Avengers?