Nová Mumie bude ze současnosti

Sotva „zprznil“ sci-fi klasiku všech klasik, Total Recall, už si režisér Len Wiseman brousí zuby na další restart slavné série. Řeč je pochopitelně o nové Mumii, kterou bychom si přáli mnohem lepší, než zmíněný remake klasiky s Arnoldem Schwarzeneggerem. A to už jen kvůli tomu, že filmová Mumie je s námi od třicátých let minulého století a zaslouží si pořádnou péči. Jaké jsou tedy nové informace o tomto projektu? Bude mít nová Mumie něco společného s Brendanem Fraserem, hlavní ikonou poslední trilogie z let 1999 až 2008?

Len Wiseman v nedávném rozhovoru přiznal, že remake Mumie bude zasazen do současnosti a do světa, ve kterém žijeme. Brenden Fraser se v novém filmu neobjeví a ani s ním nebude mít žádnou spojitost. To znamená, že se film bude tvářit, jako by nejznámější mumií série neexistovala. Prý bude velmi vzrušující sledovat dnešní svět, kterému se do cesty postaví oživlá Mumie. Wiseman dále prozradil, že nová Mumie se bude spíše přibližovat hororu a bude jednoduše epic!

Film nejspíše přijde do kin v roce 2014. Na scénáři se stále pracuje a hlavní herecké obsazení ještě nebylo prozrazeno. Jaká je pravděpodobnost, že se ke snímku připojí Colin Farrell a Kate Beckinsale? 50%.