Zvučná jména v Expendables 3?

Premiéra Expendables 2 se řítí rychlostí vystřelené střely ze Stalloneho samopalu a všichni jsou nažhaveni očekáváním, co si pro nás hvězdy akčních filmů 80. a 90. let připravily. Jenže již teď se můžeme začít těšit na trojku! Jména, která jsou ve hře, stojí rozhodně za to.

Producent Postradatelných Avi Lerner si popovídal s redaktorem serveru TotalFilm a výsledkem budiž velmi šťavnaté informace. Jména, která jsou v jednání, ať už do role „klaďasů“ nebo „záporáků“, stojí za krátké pozastavení. Začněme od konce a to nejzvučnější jméno si nechám na konec.

Lerner zmínil jako první jméno Nicolas Cage. O tomto herci padlo již spousty negativních ohlasů o jeho vyhaslé kariéře a hrůzostrašných hereckých výkonů v posledních letech. Otázkou tak je, zda byl tento tah marketingově i kvalitativně tím správným, protože Cage je podle Lernerových slov na 99% ve třetím díle.

Pak se řeč dotkla Wesleyho Snipese. Držitel černých pásů v Karate a Hapkido si se Stallonem zahrál ve futuristickém akčním hitu Demolition Man. Jenže problém je, že Snipes je momentálně ve vězení za krácení daní a na svobodu se dostane až příští rok v létě. Humorně celá tato záležitost vypadá. Postradatelní by tak mohli srovnat Snipesovo vězení se zemí a kamaráda na natáčení přece jen dostat.

Předposlední jméno již slibuje daleko větší přínos pro celý projekt. Harrison Ford. Veterán, který nemusí nikomu nic dokazovat by byl velmi, velmi zajímavým a lákavým tahem. Ostřílený herec v roce 2012 nefiguroval v žádném filmu, navíc jeho poslední snímek Kovbojové a Vetřelci nesklidili zrovna lichotivé recenze.

Poslední jméno výrazně ční nad dříve zmíněnými. Clint Eastwood! Herecká legenda, ikona, nestárnoucí lišák. Momentálně se na dvaaosmdesátiletého herce můžeme těšit ve snímku Trouble with the curve. Avi Lerner k tomuto jménu řekl následující: „Máme v hlavách jméno Clint Eastwood a dokonce pro něj máme roli již vymyšlenou. Musíme počkat, jak se celá záležitost vyvine.

Takže tolik z předpokládaných jmen pro třetí Postradatelné. Koho vy chcete ve snímku vidět?

Premiéra Expendables 2 je 16. srpna. Pusťte si trailer, nejnovější klip nebo navštivte naše obsáhlé preview.