David Ayer chystá „pecku“ se Schwarzeneggerem v hlavní roli

David Ayer letos propaguje na Comic-Conu svůj nadcházející thriller End of Watch, avšak našel si čas, aby promluvil o svých budoucích projektech a je opravdu na co se těšit.

Nejdříve si mohou zajásat skalní fanoušci akčních lahůdek, kde hlavní hrdina vystřílí celou armádu. Pamatujete na Commando s Arniem v hlavní roli? Bývalý elitní voják John Matrix je vtažen do velmi nebezpečné mise, na jejímž konci musí zachránit svou dceru. Film nabízel zejména efektní střílečky, kde neohrožený svalovec kosil těžkým kulometem protivníky po tuctech. No a jelikož je David Ayer nadšencem bývalého guvernéra Californie, rozhodl se napsat scénář pro remake Commanda. Studio FOX scénář akceptovalo a chystaná akční řežba je momentálně v pre-produkci.

zajímavější projekt chystá Ayer už na příští rok. Snímek „Ten“ nám údajně představí Arnolda Schwarzeneggera v úplně novém světle. „Bude to doslova Arnie 2.0. Tak jak s ním točíme, tak s ním ještě nikdo nikdy netočil. Arnolda obklopíme dalšími slavnými herci a budeme zvědavi na jeho interakci a na spolupráci celého hereckého týmu,“ uvedl Ayer a v zápětí svůj nadcházející projekt trošku představil.

Ten pojednává o veliteli jednotky DEA (úřad pro boj s drogami), který se ocitne se svým týmem ve velmi svízelné situaci. Bude to velmi reálné, velmi strhující. Arnold stráví nějaký čas s opravdovou jednotkou SWAT. Film zkrátka bude velmi intenzivní pro diváka,“ popisoval Ayer. Snímek má být také z nezanedbatelné části viděn z pohledu první osoby, stejně tak jako chystaný End of Watch.