Dvojitá dávka TV spotů: Total Bourne

Dnes tu máme další ochutnávky na blížící se akční pecky tohoto léta. V první ukázce se sklouzneme po střeše a v té druhé se podíváme na zoubek přestřelce mezi dvěma sličnými kráskami. Ano, uhodli jste, podíváme se na ukázky z filmů Bourne Legacy a Total Recall.

Bourne Legacy je pokračováním veleúspěšné agentské trilogie s Mattem Damonem v hlavní roli. Nyní se však do popředí dostává agent Aaron Cross, který je na útěku spolu s jediným člověkem, kterému, zdá se, může věřit. V tv spotu je to právě doktorka v podání Rachel Wiesz, která je společně s Crossem na útěku a která konečně dostala trošku více prostoru. Nadcházející srpnová pecka se nám výrazně připomněla v těchto třech tv spotech. Celkové preview si přečtěte zde.

httpv://youtu.be/5z5Z5TPM_sU

Total Recall je také naplánován na srpen, avšak už teď máme za sebou několik ukázek. Sci-fi remake staršího originálu od Paula Verhoevena bude akčnější a logicky  efektnější. V tomto krátkém spotu můžeme cítit napětí mezi oběma hlavními protagonistkami Jessicou Biel a Kate Beckinsale. Zatímco Biel je jednou z líderek hnutí odporu, Beckinsale je Quaidovou „manželkou„, která má za úkol je oba zabít. Veškeré info najdete tady.

httpv://youtu.be/F9cu4O98i2c