Jane Levy v hlavní roli remaku Evil Dead

Remake veleslavného hororu Evil Dead (u nás Lesní duch) má konečně obsazenou hlavní roli. Ta připadla půvabné, avšak nezkušené herečce Jane Levy. Oficiální informaci sdělil sám režisér Federico Alvarez serveru comingsoon.net. Jane Levy zatím figurovala pouze ve dvou sitcomech, tohle bude její první filmová role.

Rodačka z Los Angeles přitom ani v tomto chystaném hororu hrát neměla. Roli dostala Lilly Collins, ta však z projektu vycouvala kvůli jiným projektům. Uvidíme tedy, která z hereček udělala správně. Co zatím známe z chystaného remaku ?

Hlavní postava Mia a její čtyři přátelé odjíždí na opuštěnou chatu v lesích, kde chtějí strávit dovolenou. Náhodou však najdou tzv. knihu mrtvých, která po přečtení několika hesel, probouzí démonické zlo z místních lesů. Lidská zvědavost je silnější než opatrnost a později tak nastává boj o holé přežití.

Mezitím se režisér Fede Alvarez s fanoušky podělil o zajímavou fotku z místa natáčení. Posuďte sami, zda na vás působí strašidelně.

Filmové veřejnosti zatím neznámý Fede Alvarez napíše scénář a film se brzy dostane do předprodukce na Novém Zélandu. Do kin by měl snímek dorazit v dubnu 2013.